FotoclubRooi

Wij zijn een groep enthousiaste fotografen die hun passie voor interessante foto’s delen. Op dit moment bestaat onze club uit 18 leden. Een keer per maand, op de laatste dinsdagavond, komen we bij elkaar om onze foto’s te bespreken. Naast deze clubavonden bezoeken we tentoonstellingen, behandelen we speciale onderwerpen zoals bijvoorbeeld nachtfotografie, landschapsfotografie of macrofotografie en organiseren we workshops voor tal van onderwerpen. Onze maandelijkse bijeenkomsten vinden plaats in Café Dommelzicht in Sint Oedenrode We staan open voor discussie en uitwisseling van ideeën. Daarom hebben wij zeker interesse om contacten te leggen met andere fotoclubs om te praten over ervaringen, aanpak en resultaten. Kortom FotoclubRooi is een actieve club die leeft! Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Kopiëren van deze inhoud is niet toegestaan:  Copyright © 2024 - FotoclubRooi